Ha még nem döntöttél ...

 2010.01.14. 10:25

Pályaválasztási és pályaorientációs tanácsadó rendszerek a net-en

   A www.epalya.hu címen elérhető internetes portál segítséget nyújt a pályaválasztás, pályamódosítás előtt álló fiataloknak és felnőtteknek abban, hogy megalapozott, a munkaerő-piaci igényeket is figyelembe vevő döntést tudjanak hozni.

Az oldal tájékoztatást ad a közép- és felsőfokú oktatási intézményekről, képzési programjaikról. Tartalmazza az összes foglalkozást, azok részletes leírását.

   A www.felvi.hu címen elérhető portál információt ad a felvételiről - pontszámítás, egyetemek, főiskolák, ponthatárok, szakok, képzések, érettségi  -  a felsőoktatás mindennapjairól, a felsőoktatás hátteréről. felvi.hu = "Minden, ami fesőoktatás"

További lehetőségek a honlapon: Konzultáció pályaorientációs szaktanácsadóval, valamint önismereti tesztek kitöltése, melyek segítségül szolgálhatnak, ötleteket adhatnak a megfelelő képzés kiválasztásához.

Jó böngészést, és sikeres döntést!!!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://jugyumako.blog.hu/api/trackback/id/tr101671421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása